VRG Components

Een klant waar wij trots op zijn en al jarenlang mee samenwerken. VRG Components is een in North Carolina gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vinden van hard to find components. Onze opdracht is het vindbaar maken van leveranciers, ook wel manufacturers, en deze componenten.

SEO-strategie vanaf 0 opgebouwd

Voor VRG Components hebben wij een website, die wat betreft SEO heel veel werk nodig had, opgebouwd. Voor tientallen leveranciers en honderden componenten is een passende tekst geschreven, zowel in het Engels als in het Duits.

Verbeterde organische vindbaarheid

De belangrijkste zoekwoorden voor VRG Components zijn de partnummers. Door de pagina's van deze parts, evenals die van de leveranciers, te optimaliseren, zorgen we bij IQ Leads ervoor 

Resultaten VRG Components

 

shape1
23

Aantal componenten

shape2
122

Aantal manufacturerpagina's

shape3
23

Aantal componenten

Na Google Ads gestart met SEO

IQ Leads en VRG Components werken al jaren samen, eerst hebben wij Google Ads campagnes voor de Amerikanen opgezet, om daarna verder te gaan met het opzetten van de SEO.

Best practices

  • Samen met VRG een plan opgesteld om in een snel tempo de manufacturers en components pagina's te schrijven en te plaatsen in hun WordPress-omgeving;
  • De Engelse teksten naar het Duits vertaald om in beide taalgebieden vindbaar te zijn;
  • Zoekintentie verdeeld op basis van apparaten: oriënterende fase op mobiel, concrete actie op desktop

Een performance scan van jouw website?