Trendie Wendie

Trendie Wendie is een lokale kledingzaak in het hart van Hazerswoude Dorp. IQ Leads en Trendie Wendie werken samen om de SEO-strategie en e-mailmarketingstrategie zo optimaal mogelijk te maken.

Webshop online vindbaar

In heel Nederland zijn talloze (online) kledingwinkels te vinden. In deze wirwar van winkels doet IQ Leads er alles aan om Trendie Wendie, met een slimme strategie, vindbaar te maken. Dit doen wij door de juiste zoekwoorden te gebruiken en hiermee niet de concurrentie aan te gaan met de grote jongens, maar ons te richten op verschillende merken. Na diepgaand, grondig onderzoek hebben wij precies in kaart gebracht op welke manier wij dit het beste kunnen doen.

Terugkerende klanten

Door e-mailmarketing hebben wij ervoor gezorgd dat Trendie Wendie een trouwe groep klant heeft gekregen. Wanneer er een online bestelling is geplaatst, versturen wij eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief met de nieuwste collecties en acties.

Resultaten Trendie Wendie

 

shape1
2x

Maandelijkse nieuwsbrief

shape2
1

Maandelijkse unieke bezoekers

shape3
100%

Verhoging verkeer

Lokale SEO 

Omzet genereren via de webshop is niet altijd het belangrijkste doel. Voor Trendie Wendie is dat namelijk via de winkel. Maar waarom dan online marketing? Bekendheid! Als wij ervoor zorgen dat Trendie Wendie online goed vindbaar is en een aantrekkelijke website opzetten, komen de klanten naar de winkel toe om kleding te passen.

Maar hoe weten mensen dan dat er een lokale kledingwinkel in Hazerswoude-Dorp zit? Dat doen we met behulp van lokale SEO. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken met de plaatsnaam erin verwerkt, is Trendie Wendie zichtbaar voor mensen die zoeken naar bijvoorbeeld ''kledingwinkel Hazerswoude''. 

Vergeet Google My Business niet. Met een bedrijfsprofiel op google ben je als bedrijf zichtbaar in bijvoorbeeld Google Maps, zoals je hier rechts ziet.

Een performance scan van jouw website?