Type2Solutions

Type2Solutions is een bijzondere klant. IQ Leads doet namelijk niets voor de website. Althans, we voeren geen werkzaamheden uit. We geven deze klant coachingsessies waarna zij zelf alle werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard geven wij feedback wanneer nodig. Zo kan het dus ook!

Type 2 Solutions biedt een onderscheidende combinatie van technische knowhow, bedrijfservaring en oplossingen op het gebied van datamigratie, data integratie, datakwaliteit, EDI, barcode labeling en GS1. Een technische B2B markt dus. Onder de paraplu van T2S vallen bovendien de volgende sites/producten:

  • Palletlabel.nl
  • Mediclabel.nl
  • Productlabel.nl
  • One2label.nl

Toen T2S in 2018 klant werd bij IQ Leads was er nog geen duidelijke SEO en SEA strategie. Wij hebben deze opgezet en uitgewerkt. Met mooie resultaten tot gevolg. Inmiddels is het aantal klanten dat een softwarepakket bij Type2 afneemt verdubbeld.  

Resultaten Type2Solutions

Meer succes met coaching

Met onze opgezette basis is T2S zelf verder gegaan met het uitvoeren van de marketingstrategie. Toch wilden zij graag klant blijven, waardoor we zijn omgegaan naar een coachingstraject. In een periodieke strategiecall bespreken we de lopende zaken en geven we advies waar nodig. Ook zijn wij het klankbord voor alles wat met online marketing te maken heeft. Zo zetten we ook zonder daadwerkelijk aan de knoppen te zitten de ingeslagen weg vol successen door, samen met de klant.

Datamigratie vs websitemigratie

Daar waar Type2Solutions de specialist op het gebied is van datamigratie, zijn wij dat op het gebied van websitemigraties. Niet gek dat wij nauw betrokken zijn geweest bij de bouw en migratie van een nieuwe website voor t2s.nl. Zo bundelen we 6 jaar later nog steeds onze krachten op een efficiënte manier. 

 

Een performance scan van jouw website?